Antena Căutare

Elevii pierd o saptamana din vacanta de primavara

Vestea ca scoala va incepe cu o saptamana mai tarziu i-a bucurat cu siguranta pe elevi, insa nimic nu ramane netaxat. Ca sa recupereze, elevii vor pierde o saptamana din vacanta de primavara.

Asa cum s-a decis sambata, scoala va incepe anul acesta cu o saptamana mai tarziu, adica pe 17 septembrie. Aceasta amanare va modifica prima vacanta pentru elevii din clasele primare, dar si pentru cei care merg la grdinita. Daca aceasta era programata pentru perioada 29 octombrie - 4 noiembrie, acum se muta intre 5 si 10 noiembrie.

Insa, vestea cu adevarat proasta pentru elevi este aceea ca din vacanta de primavara se taie o saptamana. In loc sa se incheie pe 21 aprilie, vacanta care incepe pe 6 aprilie se termina pe 14 aprilie.

Este primul an scolar in care sarbatorile Pascale nu sunt cuprinse in nicio vacanta. Asadar, de Pasti, daca autoritatile nu realizeaza eroarea, copiii vor veni la scoala.

FOTO: Intact Images

Casa de piatra, munte de bani: Elena Basescu a adunat 500.000 de euro la nunta!... Scolile private s-au pregatit pentru clasa zero. La stat nu exista cadre didactice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x