Antena Căutare

Se dau bani pentru elevi și studenți! Cum pot primi 200 de euro de la stat

Elevii și studenții care provin din familii cu venituri reduse pot primi bani de la stat pentru a-și cumpăra calculatoare. Aceștia pot beneficia de suma de 200 de euro. 

Elevii și studenții care provin din familii cu venituri reduse pot primi bani de la stat pentru a-și cumpăra calculatoare. Aceștia pot beneficia de suma de 200 de euro.

În total,12.000 de elevi și studenți vor putea primi suma de 200 de euro, pentru a-și cumpăra calculatoare pe care altfel nu și le permit.

„Vom continua să susţinem elevii şi studenţii care provin din familii cu venituri reduse să achiziţioneze calculatoare, prin acordarea a câte 200 de euro. Aprobăm astăzi hotărârea de Guvern în acest sens", a declarat premierul Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei Executivului.

Ea a adăugat că prin bugetul pe 2019 a fost asigurată finanţarea necesară, respectiv 12 milioane de lei, bani prin care se va asigura sprijin pentru 12.000 de elevi şi studenţi.

Premierul a mai spus că de acest program au beneficiat peste 300.000 de elevi şi studenţi în cei 15 ani de aplicare.

România, 2019. Condiții de spital: „Ne închidem noaptea cu lanţ, pentru că intră aurolacii peste noi”... Indemnizație creștere copil 2019. Bani mai mulți pentru al doilea copil. În ce condiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x