Antena Căutare

La o scoala din Bucuresti programul after-school se tine la taverna din cartier!

Unii elevi au parte de ce nu viseaza multi oameni mari: in fiecare zi, sa ia pranzul intr-un restaurant. Este si cazul unor zeci de copii din clasele primare de la o scoala din Capitala. Inscrisi intr-un program after-school, ei sunt dusi sa manance intr-un local din cartier, in loc sa li se aduca mancare in scoala. Elevii stau langa mesele unor clienti care beau alcool si fumeaza. Parintii nu au stiut de aceasta situatie pana acum.

In fiecare zi, la pranz, zeci de copii sunt adusi de catre profesoare sa manance la restaurantul-bar din cartier. Ei trebuie sa merga cateva sute de metri pe langa un drum in lucru pentru a primi mancare. Elevii sunt inscrisi de parinti la un program de tip after-school, pentru care scot din buzunar 750 de lei pe luna. Insa parintii nu stiu ca elevii iau pranzul alaturi de oameni care beau alcool si fumeaza.

Programul after-school este realizat scoala in parteneriat cu o asociatie, care plateste lunar o chirie catre unitatea de invatamant. La randul lor, parintii platesc banii in contul asociatiei, nu in contul scolii.

Reprezentantii asociatiei care se ocupa de programul after-school nu au dorit sa faca nicun fel de declaratie.

Conform legii, elevii au voie sa iasa din scoala, in timpul programului, doar cu acordul parintilor si doar in cazuri speciale, cum ar fi programele extrascolare, vizita la muzee, parcuri sau teatre.

Calarasi: O gara construita in urma cu de 80 de ani a fost demolata de hoti ... Cablurile de tramvai sunt furate cu sacosa in Pasajul Basarab!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x