Antena Căutare

Elevii unui liceu brasovean invata la subsol, prin rotatie, ca sa nu se imbolnaveasca din cauza igrasiei

Tin fruntea sus datorita rezultatelor scolare excelente, dar invata la subsol din lipsa de spatiu. Este situatia cu care se confrunta elevii Colegiului "Andrei Saguna" din Brasov. Sunt peste 800 de copii cu rezultate de top. In schimb, conditiile in care invata nu sunt la fel.

Elevii stau in subsol cel putin sase ore. Tevile si stalpul din mijlocul asa-zisei sali de clasa aproape ca impiedica orice comunicare cu profesorul pentru elevii din ultimele banci.

“In orice pozitie ar sta, nu este vazut de toti elevii. Nici cubajul ca atare nu este corespunzator. Este gresie pe jos. Clar ca nu a avut destinatie de pregatire scolara aceasta sala”, a declarat directorul colegiului, Dorel Agache.

Trei clase se muta periodic pentru ca elevii sa nu se imbolnaveasca din cauza igrasiei. 50 de metri patrati reprezinta laboratoarele de informatica. In ele incap 12 calculatoare si 28 de elevi.

“Sunt sali la subsol care functioneaza sub sala de sport si va dati seama ca pe toata perioada desfasurarii cursurile se aud zgomote”, a mai precizat directorul scolii.

Chiar si asa, olimpicii si mediile la Bacalaureat de peste 9,50 din ultimii ani nu lipsesc. Conducerea scolii spera doar ca situatia sa se schimbe.

Romanii se aprovizioneaza cu porci pentru Craciunul urmator... Romania, pe primul loc in Europa la consumul irational de antibiotice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x