Antena Căutare

Elevii unui liceu din Constanta au fost vaccinati de femeia de serviciu

Situatie revoltatoare, intr-un liceu din Constanta. Parintii au pornit un scandal monstruos cand au aflat ca elevii au fost vaccinati de femeia de serviciu, chiar sub ochii medicului din comuna. Unul dintre elevi, o fata de 15 ani, a ajuns in stare grava la spital la scurt timp dupa injectie.

Tanti Leana nu este medic si nici asistent. Lucreaza in dispensar, ce-i drept, insa doar da cu matura. Asta nu ar fi oprit-o sa vaccineze copiii dintr-un liceu. La cateva ore, una dintre elevele vaccinate ajungea pe patul de spital.

Indignati, parintii fetei sunt convinsi ca de vina ar fi femeia de serviciu, care i-a facut injectia, chiar daca, in sat, tanti Leana are o imagine de tamaduitoare. Pe unii dintre vecini chiar i-a adus pe lume.

La orice ora din zi si din noapte, oamenii bolnavi vin prima data la Tanti Leana. Si abia apoi, daca este cazul, merg la doctor.

Parintii copiilor au sarit ca arsi cand au aflat ce s-a intamplat in cabinetul medical. Tanti Leana nu a gasit de cuviinta sa le raspunda. Insa medicul din sat si directorul scolii neaga acuzatiile cu vehementa.

Inspectorii DSP vor stabili in urma unei anchete daca tanti Leana e cea care a facut vaccinurile. Pana acum au lamurit doar situatia fetei care a ajuns la spital. Eleva era pur si simplu racita.

Un preot din Bucuresti a plecat cu moastele acasa, suparat ca a fost scos la pensie!... O adolescenta din Bacau se lupta cu o boala rara, unica in Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x