Antena Căutare

Caz ireal în Argeș!  Elevul unei şcoli de şoferi din Argeş, prins cu 120 de kilometri pe oră, în localitate! Cum a fost pedepsit instructorul lui, care era pe scaunul din dreapta

Cu două săptămâni înainte de examenul auto, elevul unei şcoli de şoferi din Argeş a fost cuprins de febra vitezei.  A accelerat până la 120 de kilometri pe oră, în localitate! 

Cu două săptămâni înainte de examenul auto, elevul unei şcoli de şoferi din Argeş a fost cuprins de febra vitezei. A accelerat până la 120 de kilometri pe oră, în localitate!

Momentul de teribilism a fost suprins de aparatul radar, iar poliţiştii l-au tras imediat pe dreapta. Pentru gestul lui, cel care a plătit, a fost instructorul, care-l însoţea.

Fără niciun pic de teamă că ar putea provoca un accident, elevul în vârstă de 22 de ani a condus prin localitate ca şi cum s-ar fi aflat într-o cursă. Instructorul nu a putut să-şi motiveze lipsa de reacţie. A recunoscut că NU se grăbeau nicăieri.

Elevul se pregătea pentru examenul pe care urma să îl susţină peste două săptămâni. Nu mai condusese de mult timp, aşa că pericolul a fost cu atât mai mare.

Tânărul nu va răspunde în faţa legii. În schimb, instructorul a rămas fără permis timp de 90 de zile şi va plăti şi o amendă de 2900 de lei. Mai mult, agenţii au anunţat şi Registrul Auto Român, pentru că maşina nu avea omologare pentru şcoala de şoferi.

Anunțul făcut de Ministerul Educației, în urmă cu puțin timp! Ce trebuie să știe elevii care susțin luni prima probă la ... Avertizare de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi: Ploi torenţiale şi descărcări electrice de astăzi, de la ora 14.00! Iată car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x