Antena Căutare

Elevul unei scoli din Constanta a "venit" la cursuri in coma alcoolica

Elevul unei scoli profesionale din Constanta a schimbat betia de cunoastere pe betia adevarata. A venit la cursuri aproape in coma alcoolica si a plecat intr-o salvare. Medicii s-au ingrozit cand au masurat alcoolemia baiatului - 2,05 la mie.

Baiatul de 17 ani abia se mai tinea pe picioare cand a intrat pe portile scolii din Constanta. Nu a scapat insa de ochiul vigilent al paznicului. Care l-a luat in primire si l-a sprijinit. pana in cabinetul directoarei. Aici, nu a mai reusit sa se prefaca treaz. Si-a piedut cunostinta, fara sa apuce sa dea prea multe explicatii.

In scurt timp a aparut si ambulanta. L-a preluat pe elevul confuz si l-a dus direct la spital. Cand i-au masurat alcoolemia, medicii s-au speriat: 2.05 la mie. Asta inseamna ca ar fi baut doua sau trei sticle de vin, o sticla de tarie sau opt beri. Ca a baut, ar fi recunoscut chiar baiatul, care bate zilnic un drum de zeci de kilometri pentru a veni la scoala profesionala. Insa nu alcool.

Elevul urmeaza sa fie externat. Maine va afla si ce sanctiune va primi pentru distractia de la scoala.

Oradea: O mama si bebelusul ei, morti intr-un grav accident de circulatie... Taxele de inmormantare pentru romanii ucisi in accidentul feroviar de la Rossano, suportate de autoritatile locale itali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x