Antena Căutare

Prima măsură! Elicopterele SMURD vor putea efectua şi zboruri pe timp de noapte

Schimbare importantă pentru salvarea de vieţi. Elicopterele SMURD vor putea efectua şi zboruri pe timp de noapte. Mai mult, încă 4 zone din ţară vor fi acoperite de SMURD după ce piloţi ieşiţi la pensie au acceptat să se reîntoarcă în sistem.

Prima măsură! Elicopterele SMURD vor putea efectua şi zboruri pe timp de noapte Galerie
Elicopter SMURD

Totul a pornit de a cazul fetitei din Vâlcea, aflată în comă. Nu a putut fi preluată de elicopter pentru că afară se întunecase, iar elicopterul a fost nevoit mai apoi să preia alt caz. O lipsă de piloţi, acuza Raed Arafat.

Soluţia s-a găsit la Inspectoratul General de Aviaţie. Patru piloţi pensionaţi au fost de acord să se reîntoarcă la manşă elicoptereor SMURD. Vorbim de piloţi cu experienţă cu peste 1.000 de ore de zbor. Piloţii intră acum în pregătire iar din primăvară vor răspunde apelurilor şi pe timp de noapte.

Cu aceste elicoptere pot fi transferaţi pacienţi în stare gravă sau, spre exemplu, pot fi transportate organele necesare pentru transplant de la un spital la altul.

Fata de 13 ani dispărută de acasă a fost găsită, dar refuză să se întoarcă la familia ei din Voineasa. Ce se va întâmpla... Medicul chirurg Mircea Beuran, prima declarație după ce a fost demis: ”Voi contesta decizia. Nu a fost motivată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x