Antena Căutare

Emil Boc, mesaj pentru cei care vor sa lucreze la negru: Nu mai merita!

Primul-ministru Emil Boc a transmis, luni, un mesaj tuturor romanilor si cetatenilor din Romania care vor sa lucreze la negru: Nu mai merita! Declaratia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de premier in calitate de ministru interimar al muncii, pentru a evidentia efectele pozitive ale implementarii Noului Cod al Muncii.

"Orice persoana care practica munca la negru trebuie sa stie ca nu mai beneficiaza de nici un fel de scut. (...) Am un mesaj pentru cei care vor sa lucreze la negru: Nu mai merita!", a declarat Boc, de la Ministerul Muncii.

De asemenea, premierul a tinut sa avertizeze angajatorii inca o data cu privire la amenzile extrem de mari pentru cei care sunt depistati ca au angajati fara contract de munca.

Ministrul a facut si o comparatie de valori, explicand ca amenda aplicata pentru un singur angajat care nu este in regula valoreaza cat plata salariului pentru acesta cu toate contributiile sociale aferente.

Premierul Emil Boc a facut, luni, o declaratie de presa in calitate de ministru interimar al Muncii, pentru a vorbi despre rezultatele implementarii noului Cod al Muncii.

Acesta a explicat, prezentand cateva date statistice, ca legislatia in vigoare este una foarte eficienta, intrucat numarul angajarilor a crescut considerabil in ultimele zile, la fel ca si cel al amenzilor primite pentru practicarea muncii la negru.

Sursa: Antena3

Dosarul lui Sebastian Ghita, amanat a 28-a oara... Boc: Am sesizat eficienta noului Cod al Muncii. Amenzile au atins un milion de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x