Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Emoţii mari pentru absolvenţii de liceu care dau din nou Bacalaureatul. Din păcate, subiectele i-au lăsat pe mulţi fără speranţă

Emoţii mari pentru 45 de mii de absolvenţi de liceu care de azi dau din nou Bacalaureatul. A început sesiunea de toamnă cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română. Subiectele i-au lăsat însă pe mulţi fără speranţă.

Emoţii mari pentru 45 de mii de absolvenţi de liceu care de azi dau din nou Bacalaureatul. A început sesiunea de toamnă cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română.

Subiectele i-au lăsat, din nefericire, pe mulţi fără speranţă. Absolvenţii au avut de prezentat universul literar al lui Bacovia sau al lui Lucian Blaga. Cine nu a avut norocul să "cadă" pe subiect, are multe şanse să pice şi de această dată.

Chiar dacă nu prea au ştiut ce trebuie să scrie, cei mai mulţi spun că subiectele au fost uşoare.Restanţierii de toamnă spera că vor lua Bacalaureatul ca să poată începe apoi şi viaţa de student.

Cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului continuă mâine cu proba la Limbă maternă. Miercuri urmează proba obligatorie la matematică sau istorie, iar joi proba la alegere. Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie.

Recomandari