Antena Căutare

Englezii au invadat Clujul! Peste 1.000 de fani ai lui Manchester vor asista la meci

Cluj este, incepand de marti, colonie britanica. Pana si ospatarii de la terase si-au revizuit engleza pentru fanii celor de la Manchester United, patimasi iubitori de bere. Celebrii suporteri n-au venit pentru scandal, cum le e obiceiul, ci pentru distractie si pentru cel mai important meci din istoria CFR-ului. Diavolii Rosii din Manchester valoreaza doua miliarde de euro la bursa.

Au inceput sa cante imediat ce au pus piciorul in tara lui Dracula. La Cluj au ajuns doar 1.000 de fani, dintre cele 75 de milioane din toata lumea! Suporterii lui Manchester United sunt mai multi decat populatia Regatului Unit al Marii Britanii.

Iar englezii au cunoscut frumusetile locale chiar pe aeroport, apoi la terase. Berea e aproape gratis la noi fata de Marea Britanie.

Fericiti ca "Diavolul Rosu" a ajuns in Ardeal au fost insa si fanii romani. Pe piata, vedete ca Wayne Rooney sunt cotate la cel putin 65 de milioane de euro, aproape dublu fata de tot lotul Clujului. Pe iarba din fata hotelului, vedetele de la United au dat spectacol gratis.

Legendarul Sir Alex Ferguson nu a facut nicio diferenta intre pusti si vedetele consacrate. I-a pus cate doi in camera, la 200 de euro pe noapte. Cat da Rooney sa-si spele masina. Acasa are in garaj un Lamborghini Gallardo, de 300.000 de euro. Cu un salariu de peste un milion si jumatate de euro pe luna, megastarul lui Manchester n-a strmbat din nas la salamul romanesc, dar nici la prosciuto.

Si desi tabloidele britanice sunt pline cu escapadele prin cluburi, la Cluj Sir Alex Ferguson nu si-a scapat din mana vedetele, mai ales ca frumusele romance pot fermeca pe oricine.

Peste 30.000 de proiectile din cele doua Razboaie Mondiale stau sa explodeze in Romania! ... Banii de buzunar ai adolescentilor se duc pe haine, tigari si iesiri in club...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x