Antena Căutare

Epava de la Costineşti este înrudită cu celebrul vas Titanic! Pare greu de crezut, dar este adevărat!

Avem simboluri, însă nu ştim să le conservăm. Aşa s-ar putea descrie şi povestea epavei de la Costineşti, care se degradează pe zi ce trece.

Avem simboluri, însă nu ştim să le conservăm. Aşa s-ar putea descrie şi povestea epavei de la Costineşti, care se degradează pe zi ce trece.

Deşi turiştii care ajung în staţiune sunt de-a dreptul încântaţi de nava încărcată de istorie, autorităţile nu fac nimic pentru a o restaura.

Dovada stă într-un filmuleţ pe care un constănţean l-a realizat în interiorul epavei şi în care se observă că aceasta poate reprezenta un pericol pentru cei care se apropie.

Turist mort la Costinești după ce a fost lovit de un skijet!

Sunt imaginile pe care un tânăr curajos le-a filmat chiar în interiorul epavei de la Costineşti - un simbol al staţiunii, dar care a fost lăsat. în paragină.

Se observă cum rugina a cuprins aproape toată suprafaţa navei aflată în largul mării. Asta deşi, nu există turist care să ajungă în staţiune şi să nu îşi dorească să vadă celebra epavă printr-o plimbare cu vaporaşul.

Deşi este încărcată de istorie, "Evanghelia" se degradează de la an la an, iar hoţii de fier vechi îi dau tot mai des târcoale.

Nava grecească este un obiectiv unic în România. Iar dacă în alte ţări, autorităţile fac tot posibilul pentru consolidarea acestor simboluri, la noi pare imposibil. Deşi potenţial turistic există.

Nava este înrudită chiar cu celebrul vas Titanic. Ambele au fost construite pe şantierele din Liverpool.

Îi lovește norocul! Duminica aceasta vine cu vești bune pentru zodii! Bani, noroc și surprize frumoase a pregătit horosc... 100 de ani de la cea mai mare faptă de vitejie a românilor! Centenarul luptelor de la Mărășești este comemorat în toată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x