Antena Căutare

Alerta! Epidemie de TBC in scolile din Constanta

E alerta maxima in scolile din Constanta, unde au fost confirmate mai multe cazuri de tuberculoza. Copiii au contactat boala de la o profesoara care preda in doua unitati de invatamant. Femeia si patru dintre elevi sai au fost deja internati.

In cursul serii de joi, mai multi elevi suspecti de tuberculoza au ajuns la spital, unde au ramas internati sub atenta supraveghere a medicilor. Pentru patru dintre ei, analizele au confirmat, deja, prezenta bolii.

Alti 18 elevi au bacilul koch si urmeaza sa afle daca s-au imbolnavit sau nu de tuberculoza. In total, 150 de elevi care provin din clasele unde preda profesoara infestata au fost testati de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.

De cateva saptamani, medicii constanteni se confrunta in fiecare zi cu cel putin un caz de imbolnavire cu TBC. Elevii care au refuzat internarea in spital nu mai acces sa intre in scoli. Primii pacienti au aparut la o gradinita din Valul lui Traian si la o Scoala Generala din Agigea.

Accident grav in Gorj! Patru persoane si-au pierdut viata... Angajatii Tarom vor intra in greva generala pe 14 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x