Antena Căutare

ESCROCHERIA ce păcălește mii de români! Ce presupune metoda și cum să te FEREȘTI de ea

Mii de români se află în pericol de a deveni victimele unei metode de înșelătorie ce a început să fie tot mai des folosită de hoți! Ce presupune aceasta și cum te ferești de o astfel de situație?

O bătrână de 92 de ani din Cluj-Napoca a rămas fără zece mii de lei, după ce a fost păcălită de o individă, prin metoda "Accidentul"!

Impostoarea a fost surprinsă de camerele de luat vederi, iar poliţiştii cer acum ajutorul celor care pot da detalii despre ea.

În ce constă metoda „Accidentul”, căreia și tu îi poți cădea victimă!

Noua metodă pri care sunt păcăliți românii este numită "Accidentul", fiind modul prin care hoții reușesc să sustragă sume mari de bani sau alte foloase materiale de la persoanele credule, dar și îngrijorate.

Modul în care acționează hoții este surprinzător de simplu. Aceștia sau sună, sau dau un mesaj, și se dau drept un membru al familiei, cerând urgent rudelor ajutor financiar, ca urmare a unui accident.

Ispitele de la „Insula iubirii”, dezvăluiri INCENDIARE! „Totul este schimbat”... Lovitură CRUNTĂ pentru români! Ce se întâmplă cu PENSIILE în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x