Antena Căutare

Alertă! Este Cod galben de inundații în următoarele ore, în două județe

O atenţionare de Cod galben de inundaţii, valabilă în orele următoare, în două bazine hidrografice din judeţele Brăila şi Buzău, a fost emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA). 

O atenţionare de Cod galben de inundaţii, valabilă în orele următoare, în două bazine hidrografice din judeţele Brăila şi Buzău, a fost emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, atenționarea de Cod galben de inundații este valabilă până la ora 11:00.

Inundațiile sunt posibile ca urmare a precipitaţiilor înregistrate și a celor prognozate.

Potrivit Institutului, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri, cu depăşiri ale Cotelor de atenţie pe râurile mici din două bazine hidrografice.

Este vorba despre bazinele hidrografice Călmăţui - bazin superior şi mijlociu, respectiv Buzău - aval confluenţă cu râul Câlnău (judeţele Buzău şi Brăila).

7 hobby-uri care îți dezvoltă creativitatea... Nu s-au mulțumit doar cu profanarea crucilor eroilor români! Cimitirul din Valea Uzului, închis cu un lanț și trei lacăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x