Antena Căutare

Este sfârșitul pentru Gheorghe Dincă! Ce se va întămpla cu acesta în câteva zile: „Ştiu că se pregătesc”

Cazul Caracal se apropie de final! Dincă va fi trimis în judecată pentru omor calificat, iar în câteva zile urmând să fie finalizat rechizitoriul. 

Gheorghe Dincă

Familiile și prietenii, atât din partea Luizei Melencu, cât și din partea Alexandrei Măceșanu, vor depunde mărturii împotriva lui Dincă la audierile din cazul Caracal, care vor ave loc la București și Caracal. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a afirmat că deși știe de aceste audieri, el împreună cu părinții Alexandrei nu doresc să creadă că tânăra fost ucisă.

„Ştiu că se pregătesc de trimiterea în judecată, însă nu suntem de acord că Alexandra a fost ucisă în lipsa unor probe concludente”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Bunicul Luizei crede că nepoata lui este traficată în Italia și condamnă autoritățile din România pentru lipsa de profesionalism. „Asupra morții Luizei nu există nicio dovadă. Luiza a fost traficată. Anumite instituții ale statului nu și-au făcut datoria. Vom cere să fim primiți de ministrul Justiției să se reia cazul de la început”, a spus bunicul fetei .

VIDEO/ Nadia Comăneci, interviu exclusiv la Observator despre fuga ilegală din țară! „Am sărit vreo șapte garduri ghimpa... Pensiile nu vor mai putea fi cumulate cu salariile. Ministrul Muncii, noi lămuriri: ”Măsura va ține cont de situația cel...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x