Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Este sfârșitul pentru Gheorghe Dincă! Ce se va întămpla cu acesta în câteva zile: „Ştiu că se pregătesc”

Cazul Caracal se apropie de final! Dincă va fi trimis în judecată pentru omor calificat, iar în câteva zile urmând să fie finalizat rechizitoriul. 

Gheorghe Dincă

Familiile și prietenii, atât din partea Luizei Melencu, cât și din partea Alexandrei Măceșanu, vor depunde mărturii împotriva lui Dincă la audierile din cazul Caracal, care vor ave loc la București și Caracal. Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a afirmat că deși știe de aceste audieri, el împreună cu părinții Alexandrei nu doresc să creadă că tânăra fost ucisă.

„Ştiu că se pregătesc de trimiterea în judecată, însă nu suntem de acord că Alexandra a fost ucisă în lipsa unor probe concludente”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Bunicul Luizei crede că nepoata lui este traficată în Italia și condamnă autoritățile din România pentru lipsa de profesionalism. „Asupra morții Luizei nu există nicio dovadă. Luiza a fost traficată. Anumite instituții ale statului nu și-au făcut datoria. Vom cere să fim primiți de ministrul Justiției să se reia cazul de la început”, a spus bunicul fetei .

Recomandari