Antena Căutare

Ești în căutarea unei locuințe? Un bărbat îşi vinde casa cu două etaje, în schimbul mai multor Biblii. Câte bucăți cere proprietarul pentru tranzacție

Piaţa imobiliară din Câmpulung Moldovenesc e zguduită de o ofertă fără precedent! Un bărbat îşi vinde casa pe Biblii. Proprietarul spune că nu-l mai interesează lucrurile materiale, ci trăieşte doar pentru partea spirituală a vieţii. Iar dacă reuşeşte tranzacţia, va pleca misionar în Africa. Desigur, cu tot cu Biblii.

Piaţa imobiliară din Câmpulung Moldovenesc e zguduită de o ofertă fără precedent! Un bărbat îşi vinde casa pe. Biblii. Proprietarul spune că nu-l mai interesează lucrurile materiale, ci trăieşte doar pentru partea spirituală a vieţii. Iar dacă reuşeşte tranzacţia, va pleca misionar în Africa. Desigur, cu tot cu Biblii.

Un amestec complex de stiluri, culori şi ornamente. Este casa lui Abel şi coşmarul oricărui evaluator imobiliar. Proprietarul ştie însă exact cât valorează imobilul. O sută de mii de biblii.

Abel este protestant şi un cititor conştiincios al scripturilor. Acolo a descoperit semne îngrijorătoare, care l-au făcut să renunţe la nevoile lumeşti.

Casa lui Abel are două etaje, şase dormitoare şi vine la pachet cu statui de soldaţi romani instalate pe balcon. O combinaţie care nu-i pe gustul tuturor.

Florin Morariu, eroul atacului terorist de la Londra, lăsat pe drumuri. După ce a salvat vieți omenești din calea ucigaș... VIRAL / Unui bărbat din Sighișoara i-a fost milă să-și lase calul în frig, la ușa barului, și l-a luat cu el. Ce a lăsat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x