Antena Căutare

Euroinvent 2020. Ultimele 10 zile de înscrieri! Participarea este online

Cercetătorii și inventatorii din întreaga lume mai au la dispoziție zece zile pentru a se înscrie la cel mai mare salon de invenții din Europa de Est, EUROINVENT, care se va desfășura, în acest an, cu participare indirectă, numai în varianta online.

Euroinvent 2020. Ultimele 10 zile de înscrieri! Participarea este online Galerie
Euroinvent 2020 – ultimele 10 zile de înscrieri, participarea este online

Până acum au fost înscrise în concurs peste 500 de proiecte, din 31 de țări, 230 doar din România.

Și în acest an, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este, prin Senatul Științific, partener educațional al acestui eveniment.

EUROINVENT a devenit un eveniment de tradiţie recunoscut în lumea ştiinţifică internațională, care aduce împreună cercetători şi inventatori din întreaga lume, dar şi oameni obişnuiţi, pasionaţi de ştiinţă, inventică şi cercetare.

Euroinvent 2020. Ultimele 10 zile de înscrieri! Participarea este online

Euroinvent 2020 – ultimele 10 zile de înscrieri, participarea este online

Evenimentul atrage atenţia asupra conceptelor de cercetare şi inovare, concepte ce contribuie la creşterea economică, la crearea de locuri de muncă şi, în final, la o viaţă mai bună pentru noi toţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Senatul Stiințific al Fundației Dan Voiculescu încearcă, la fiecare ediție Euroinvent, să sprijine invenţiile cu care se prezintă participanţii şi să susţină dezvoltarea lor. Așa se face că, de la un an la altul, tot mai mulți cercetători și inventatori vin să își prezinte ideile.

Cum se va face deplasarea în afara localităților, după 15 mai! Care vor fi singurele motive permise! Nelu Tătaru, clarif... Marcel Vela: „Am emis Ordonanţa Militară 11”! Până când vor mai fi suspendate zborurile către şi dinspre Spania. Țăndăre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x