Căutare Live

Evaluare Națională 2018. Acte necesare pentru înscrierea în clasa a IX-a

Chiar daca Evaluarea Nationala s-a incheiat, elevii care au absolvit clasa a VIII-a mai au de trecut si prin emotiile repartizarii computerizate. Completarea fiselor de inscriere la liceu se va face in perioada 29 iunie-3 iulie, iar rezultatele repartizarii se vor afisa pe 9 iulie.

Chiar dacă Evaluarea Națională s-a încheiat, elevii care au absolvit clasa a VIII-a mai au de trecut și prin emoțiile repartizării computerizate. Completarea fișelor de înscriere la liceu se va face în perioada 29 iunie-3 iulie, iar rezultatele repartizării se vor afișa pe 9 iulie. Toți elevii care au fost repartizați vor fi rugați să realizeze un dosar pe care să-l depună la liceul unde au fost admiși în perioada 10-13 iulie.

Candidații declarați admiși în clasa a IX-a, după repartizarea computerizată, trebuie să întocmească un dosar care urmează să fie depus la liceul unde au fost repartizați. Acest dosar trebuie să conțină:

1 cererea de înscriere

2 cartea de identitate(dacă este cazul) și certificatul de naștere, în copie legalizată

3 adeverință cu notele obținute la tezele cu subiect unic

4 foaia matricolă a claselor V-VIII

5 fișa medicală

Toate aceste documente se înmânează la secretariatul liceului unde au fost declarați admiși, într-un dosar tip plic, în perioada 10-13 iulie.

Admitere liceu 2018. Top 50 cele mai bune licee din țară... Top 5 LICEE din București....
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri