Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Evaluare Națională 2018. Elevii minorităților române din clasa a II-a susțin proba la limba română

Elevii minoritatilor romane sustin astazi proba la limba romana scris si citit, in timp ce restul elevilor au sutinut proba la limba romana si materna pe 7 mai (scris) si pe 8 mai testarea de citire. Ieri, toti elevii claselor a II-a au avut proba la matematica.

Elevii minorităților române susțin astăzi Evaluarea Națională, proba la limba română scris și citit, în timp ce restul elevilor au suținut proba la limba română și maternă pe 7 mai (scris) și pe 8 mai testarea de citire. Ieri, toți elevii claselor a II-a au avut proba la matematică.

„Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.”, potrivit Ministerului Educației Naționale.

Subiectele se pot găsi pe edu.ro

Recomandari