Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Evaluare Națională 2018. Calendar și subiecte clasa a IV -a

Evaluare Nationala 2018. Calendarul probelor și subiecte clasa a IV-a. Sfaturi utile pentru parinti si copii

Evaluarea Nationala Clasa a IV-a

universul argesean

Evaluare Națională 2018. După școlarii de clasa a II-a, aproximativ 200.000 de elevi de clasa a IV-a participă la probă de matematică din cadrul Evaluării Naționale 2018.

Potrivit Miniterului Educației, prima probă din cadrul Evaluării Naționale 2018 este la limba română, pe care elevii din școală primară o vor susține pe 15 mai.

Probă de matematică din cadrul Evaluării Naționale 2018 este programată pe data de 16 mai, conform caledarului publicat de către Ministerul Educației. Școlării vor avea de rezolvat probleme de șah și logică, cunoașterea cifrelor române și calcule aritmetice.

Ministerul Educației Naționale (MEN) susține că evaluările la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a "orientează școală românească pe drumul corect al modernizării și al creșterii performanței"
"Sensul acestor evaluări îl reprezintă, deopotrivă, analizarea corectă a sistemului de învățământ și începutul creșterii performanței școlii românești",
a mai afirmat MEN.

Calendar complet și modele de subiecte clasa a IV -a, Evaluarea Națională

Evaluarea Naționlă 2018 Limba romana - 15 mai

Evaluarea Naționlă 2018 Matematica 16 mai

Evaluarea Naționlă 2018 Limba materna - 17 mai.

Modele de teste la matematica la Evaluarea Nationala 2018 pentru clasa a IV-a pot fi descarcate de pe siteul Ministerului Educației >>edu.ro!

Vezi aici și calendarul complet pentru Evaluarea Națională clasa a II-a.

Recomandari