Căutare Live

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO: Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Unde s-au luat CELE MAI MARI NOTE!

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. În câteva zeci de minute, elevii din clasele a VIII a vor afla rezultatele finale la Evaluarea Națională 2018. Teoretic, aceastea vor fi postate pe site-ul Ministerul Educației, edu.ro.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. Sute de elevi care au terminat clasa a opta au reuşit să obţină media zece la Evaluarea Naţională, însă au fost şi candidaţi care nu au reuşit să obţină note de trecere. Printre şcolile din ţară, au fost şi unele în care niciun elev nu a promovat examenul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. Peste 90% dintre elevii din judeţul Cluj care au susţinut examenul de Evaluare Naţională au obţinut medii peste 5, iar 21 dintre au au avut medii de 10, rezultatele fiind foarte bune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Calendar admitere liceu 2018. Când încep înscrierile și repartizările... Vacanța s-a transformat în COȘMAR pentru turiști dintr-un hotel aflat în stațiunea Venus! A fost nevoie să fie evacuați...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri