Căutare Live

Evaluare Națională 2018. Județele fără nicio medie de 10, rezultate îngrijorătoare

Astazi elevii claselor a VIII-a au aflat rezultatele al Evaluarea Nationala. Tot astazi, cei nemultumiți de notele obtinute pot depune contestatii pana la ora 19.00. Rezultatele sunt afisate la avizierele scoale si pe site-ul edu.ro.

Astăzi elevii claselor a VIII-a au aflat rezultatele al Evaluarea Națională. Tot astăzi, cei nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații până la ora 19.00. Rezultatele sunt afișate la avizierele școale și pe site-ul edu.ro.

Dacă multe județe s-au lăudat cu numeroase medii de 10, cum ar fi Bucureștiul, Iașiul, Doljul și altele, au constatat cu îngrijorare că nicun elev din județul lor nu a obținut o medie de 10. Comparativ cu Bucureștiul în care 53 de elevi au medii de 10 înaintea contestațiilor, județele fără medii de 10 au evident elevi mai slab pregătiți ceea ce este destul de îngrijorător privind aceasta diferență uriașă.

Rezultatele contestațiilor vor fi afișate atât la avizierele școlare, cât și pe site-ul edu.ro, pe data de 23 iunie. Până atunci județele fără nicio medie de 10 la Evaluarea Națională din 2018 sunt: Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Sibiu și Teleorman.

După publicarea rezultatelor Evaluării Naționale 2018 de către Ministerul Educației Naționale, 73,5% dintre elevi au luat note egale sau peste 5 la examene, ceea ce înseamnă că în comparație cu anul trecut sunt 3,4 puncte procentuale mai puține înainte de contestații.

Angelina Jolie vizită în Mosul la 1 an după ce orașul a fost eliberat de ISIS... REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 EDU.RO. Cum se depune corect contestația! Detaliile pe care nu ți le va spune NIMENI!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri