Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Evaluare Națională 2019 clasa 2, Matematică. Ce subiecte pică azi

Evaluare Națională 2019 clasa 2. Proba la matematică. Ce subiecte pică. Elevii de clasa a II-a susțin azi proba la matematică din cadrul evaluărilor naționale. Subiecte și note. 

evaluaer nationala clasa a II-a matematica

Evaluare Națională 2019 clasa 2. Proba la matematică. Ce subiecte pică. Elevii de clasa a II-a susțin azi proba la matematică din cadrul evaluărilor naționale. Subiecte și note.

Evaluarea Națională clasa a II-a continuă cu proba la Matematică, pentru elevii de clasa a II-a. Ca și în cazul celorlalte probe, Evaluarea la matematică durează tot 30 de minute, ca în cazul probei la scris. Evaluarea este organizată în cursul zilei normale de școală, în funcție de programul școlii. Subiectele la matematică sunt realizate pe 2 numere. Notele primite nu vor fi trecute în catalog.

Evaluare Națională clasa a II-a matematică

Prin testele de la Evaluarea Națională, elevii pot arata că stăpânesc cunoștințele de bază, conforme cu programa școlară. În funcție de rezultate, învățătorii vor ști unde sunt eventualele lacune ale elevilor și vor concepe planuri de învățare pentru a le corecta.

Rezultatele la Evaluarea Națională, clasa a II-a, nu se trec în catalog, și vor fi comunicate doar părinților. Potrivit calendarului Ministerului Educației, lucrările vor fi corectate în termen de șapte zile de la susținerea ultimului test. Astfel că, rezultatele ar putea ajunge la cunoștința părinților și elevilor, cel mai probabil în jurul datei de 16 mai 2019. Mai multe informații despre Evaluarea Națională la clasa a II-a puteți afla din articolul: Subiecte Evaluare Națională 2019, clasa a - II-a.

Subiectele la Evaluare Națională, proba la matematică sunt afișate de a1.ro, însă, modele de subiecte puteți consulta mai jos.

Modele de subiecte Evaluare Națională clasa a II-a, Limba Materna

Potrivit calendarului Evaluărilor naționale, testarea la clasa a II-a continuă vineri cu proba la limba maternă susținută de minoritățile naționale.

Evaluarea Națională 2019 continuă săptămâna viitoare cu testarea elevilor de clasa a IV-a, la Română, Matematică, Limba Maternă.

Recomandari