Antena Căutare

Evaluare Națională 2019. Dezastru total la evaluare. Sute de elevi au fost absenți

Ultima probă din evaluarea națională a elevilor de clasa a II-a s-a desfășurat astăzi, 9 mai. La testul de matematică, derulat pe durata a 30 de minute, au participat 4.111 copii, iar 213 au lipsit, potrivit Inspectoratului Școlar.

Ultima probă din evaluarea națională a elevilor de clasa a II-a s-a desfășurat astăzi, 9 mai. La testul de matematică, derulat pe durata a 30 de minute, au participat 4.111 copii, iar 213 au lipsit, potrivit Inspectoratului Școlar. Notele la limba română, la citire și la matematică vor fi aflate de copii și părinți în maxim o săptămână și vor fi discutate în ședințe cu învățătorii și părinții. Rezultatele nu sunt publice și nu se trec în catalog.

Urmează, săptămâna viitoare, evaluarea națională a competențelor dobândite de elevii clasei a IV-a, la finalul ciclului primar. În ziua de 14 mai este testul la limba română și în ziua de 15 mai este testul la matematică. Elevii dau probele în clasele unde învață, materialele didactice trebuie să fie eliminate, iar durata unui test este de o oră.

Copiii de clasa a VI-a susțin evaluări naționale complexe la limbă și comunicare în data de 22 mai și la matematică și științele naturii în ziua de 23 mai.

Hoții români au o nouă tactică pentru clonarea cardurilor bancare! Unul dintre jandarmii care au descoperit-o a fost ata... Bani pentru români! Statul îți plătește chiria și utilitățile, dacă îndeplinești condițiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x