Antena Căutare

Evaluarea Natională 2018. Calendar și modele de teste pentru elevii de clasa a II-a

Evaluarea Națională pentru clasă a ÎI-a va începe luni, pe 7 mai, cu examenul scris de Limbă Română. Urmează apoi examinarea pentru citit la limbă română, pe 8 mai, iar pe 9 mai este programat examenul de matematică la clasă a ÎI-a. Găsiți mai jos calendarul complet pentru evaluarea națională la clasă a ÎI-a și modele de țeste pentru examen.



Tags: evaluare clasă a îi-ateste evaluare clasă a îi-acalendar evaluare clasă 2





Aproximativ 200.000 de elevi de clasă a ÎI-a vor susține începând cu 7 mai Evaluarea Națională la Limbă Română și Matematică.



Vezi aici Calendarul la Evaluării Naționale 2018 >>



Cei mai mici dintre elevii care susțin Evaluarea Națională au luni, pe 7 mai, examenul scris la Limbă Română, pe 8 mai examenul de citit la aceeași materie, pe 9 mai examenul la Matematică, iar pe 10 mai examenul pentru minoritățile naționale.



Potrivit metodologiei, testele de la Evaluarea Națională se evaluează în cadrul unității de învățământ, de către cadrele didactice din respectivă unitate. Fiecare test este evaluat de două cadre didactice evaluatoare, dintre care unul este învățătorul/institutorul/profesorul pentru învățământul primar de la clasă. Evaluarea testelor se finalizează tn termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test de la clasă respectivă.



Rezultatele individuale sunt analizate de către cadrul didactic și de către colectivul de catedra din fiecare unitate școlară. În urmă acestei analize, cadrul didactic decide, acolo unde este cazul, elaborarea planului individualizat de învățare al elevului, instrument fundamental de remediere/dezvoltare/orientare care cuprinde informații diagnostice și prognostice în vederea orientării și optimizării învățării.

Descoperirea care te transformă în super-erou! Lentilele de contact care îţi permit să lansezi raze laser din ochi... S-a pornit nebunia! Furtunile fac ravagii în țară. Vremea se strică și în Capitală: Urmează o perioadă cu fenomene meteo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x