Căutare Live

Evaluarea Naţională 2020. La ce s-au încurcat elevii de clasa a opta și cum puteau rezolva problema geometriei plane

Unora geometria plană le-a dat bătăi de cap, altora proba termometrului! Trei dintre ei au fost trimişi acasă pentru că aveau febră. Alţi patru elevi au fost scoşi din examen pentru că au încercat să copieze. Pentru restul, a mai rămas un singur hop - afişarea rezultatelor, care, pentru prima dată, va fi confidenţială şi se va face în baza unui cod.

Termometrul care dimineaţă a arătat peste 37,3 grade celsius pentru trei elevi din Sălaj, Timiş şi Vaslui a transformat șansa de a participa la examen, într-o amânare pentru o sesiune specială. În schimb, ceilalți s-au confruntata cu problemele matematice, ecuațiile cu minus, dar și geometria plană au fost un hop.

Se schimbă școala! Clase de 10-15 elevi, patru ore pe zi. Un curs va ține 30 de minute. Restul copiilor, online!

Examenul la Matematică, la Evaluarea Națională 2020, a început la ora 09:00. Elevilor li s-au dat la dispoziție două ore pentru a rezolva cerințele și li s-a permis să iasă din examen cel mai devreme după o oră de la distribuirea subiectelor în săli.

Barem Matematică Evaluare Naționala 2020

Iată rezultatele de la examenul de Matematică, la Evaluarea Națională 2020, care au fost rezolvate de profesorul Sorin Borodi, pentru edupedu.ro. Răspunsurile corecte sunt disponibile în imaginile de mai jos.

Baremul pentru Evaluare Națională 2020, la Matematică, a fost publicat! Cum se rezolvă subiectele, pentru 10 curat! Răspunsurile corecte!

Evaluarea Naţională 2020. La ce s-au încurcat elevii de clasa a opta și cum puteau rezolva problema geometriei plane

Evaluarea Naţională 2020. La ce s-au încurcat elevii de clasa a opta și cum puteau rezolva problema geometriei plane

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Veste excelentă! S-au reluat zborurile către alte trei țări europene. Unde vor putea călători românii fără teama de a fi...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri