Antena Căutare

EVENIMENT 21 august. Ziua Medicinei Militare

Pe 21 august romanii sarbatoresc Ziua Medicinei Militare. Aceasta sarbatoare este in fiecare an la 21 august deoarece in anul 1862, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a semnat actul de infiintare a corpului de ofiteri sanitari.

Pe 21 august românii sărbătoresc Ziua Medicinei Militare. Această sărbătoare este în fiecare an la 21 august deoarece, în anul 1862, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a semnat actul de înfiinţare a corpului de ofiţeri sanitari.

“Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu”, Pitești împreună cu Asociația „Organizația Județeană Argeș Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere” organizează Simpozionul tematic „Onoare și Respect Personalului Medical din Garnizoana Pitești”, dedicat Zilei Medicinei Militare, în data de 21 august 2018, ora 1030, în Sala de Festivități a Cercului Militar Pitești.

Evenimentul organizat în contextul Centenarului Marii Uniri din 1918, la împlinirea a 156 de ani de la înființarea Corpului Ofițerilor Sanitari și a Direcției Generale a Serviciului Sanitar Român, va reuni personalitățile vieții militare și civile ale județului Argeș.”, se aratã într-un comunicat de presã remis redacţiei.

Sursă: .institutiilestatului.ro

Calendar ortodox 21 august. La mulți ani sărbătoriților!... Structura Anului Școlar 2018-2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x