Antena Căutare

Evenimente București 25 octombrie 2018

Evenimente București 25 octombrie 2018

Evenimente București 25 octombrie 2018
Evenimente București | evenimente-constanta.ro

Joi te simți și mai aproape de week-end și vrei să cauți moduri diferite de relaxare, puțin mai mult timp pentru tine seara după job sau o ieșire la distracție cu prietenii. Joia aceasta, 25 octombrie 2018, vei putea participa la diferite evenimente ce te vor face să uiți de stres.

Concert Direcția 5

Ești așteptat pentru un concert de excepție al trupei Direcția 5 la Hard Rock Cafe, joi, 25 octombrie, începând cu ora 21:30. Îndrăgita trupă de rock te va ajuta să te distrezi așa cum nu ai mai făcut-o de mult alături de toți cei dragi ție. Ascultă live piesele tale preferate “Îți mulțumesc”, “Ești stilul meu”, “Dacă ai ști” și “O fată ca ea”. Prețurile biletelor sunt următoarele: un bilet VIP cu loc la masă în fața scenei costă 129 lei, un bilet cu acces general cu loc la masă în sală costă 95 lei si un bilet fără loc costă 95 lei.

Mystifier live în Fabrica

Un concert incendiar va aprinde atmosfera din Fabrica joia aceasta începând cu ora 19:00. Nu rata ocazia de a avea o seară de joi altfel datorită celor de la Official Romanian Thrash Metal Club care aduc pe scenă trupa Mystifier. Astfel, vei putea asculta live una dintre cele mai importante formații de black metal, pe brazilienii de la Mystifier. Participă la acest show de excepție, cu piese inedite și versuri de neegalat.

Femeile din viața mea

Dacă îți dorești o seară ceva mai liniștită, atunci trebuie să mergi la piesa de teatru “Femeile din viața mea”. Din distribuție fac parte Letiția Vlădescu și Raluca Ghervan, iar regizorul este Puiu Șerban. Show-ul are lor la Restaurant Elisabeta, joi, 25 octombrie, începând cu ora 20:00. Prețul biletului este de 35 lei. Piesa este despre femei sensibile, moderne, complexe, de success și ăn crezătoare, un spectacol cu un umor amar în stilul serialului “Totul despre sex”.

Sursă foto: evenimente-constanta.ro

E panică în România. A fost redescoperit VIRUSUL! Autoritățile sunt în alertă!... Cutremur de mare intensitate, în zona Vrancea, așteptat în orice moment: "Ne aflăm exact în epicentrul seismelor&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x