Antena Căutare

Examenele de pilot au fost fraudate în această toamnă!!! Unii nu știau cum se oprește motorul avionului!!!

Candidații au trucat chiar și examenul de licență de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română! Viitorii piloți au fotografiat testele grilă de pe foile din sală, le-au postat pe grupul WhatsApp, iar persoane de pe telefoane din afara clădirii le-au dat răspunsurile corecte. “Mai greșiți câte una, colegii, să nu bată la ochi”, se roagă între ei la examenul de Meteorologie, considerat cel mai dificil.

Deși pare a fi un banc, este, de fapt, o dramă! Pe 5-8 și 29 august 2019 (la Școala de Aviație Civilă - SSAvC) și pe 9-10 august 2019 (la Autoritatea Civilă Română - AACR), ambele instituții de stat, s-au dat examenele pentru ”piloții particulari”, primul dintre cei trei pași pe care îi face un pilot de linie. După ce dai aceste probe, urmează cele practice, iar Autoritatea îți dă licența de pilot particular, cu care poți zbura ”doar singur sau alături de un prieten”, după cum spun oficialitățile. Dacă vrei să mergi mai departe, ca pilot comercial, dai alte două examene, tot acolo, la Autoritate: unul tot pe hârtie, ultimul, pe calculator și poți zburaaaaa!!!

Examenele de pilot au fost fraudate în această toamnă!!! Unii nu știau cum se oprește motorul avionului!!!

Dinăuntru, de la examen, tu pozai testul. Prietenii de afară trimiteau, instant, răspunsurile corecte!!!

Cotidianul ”Libertatea” a dezvăluit că testele din acest an au fost fraudate puternic, iar cursanții au trucat 18 examene la nouă materii, fix ca în filme. Viitorii piloți au fotografiat testele grilă de pe foile din sală, le-au postat pe grupul WhatsApp, iar persoane de pe telefoane din afara clădirii le-au dat răspunsurile corecte. “Mai greșiți câte una, colegii, să nu bată la ochi”, se roagă între ei la examenul de Meteorologie, considerat cel mai dificil. “Nu am crezut că așa ceva se poate întâmpla!”, au spus, uluiți, Armand Petrescu și Tudorel Roman, primii doi oameni din organigrama AACR, când au văzut probele aduse de ziar.

Ceea este și mai trist e că din 51 de candidați, 16 au trecut, deja, examenul, iar doi dintre ”piloți” au primit diploma de licență, după ce au ”trecut” și testele practice.

Întreaga investigație ”Libertatea” este AICI!

Credit foto: ”Libertatea”

O familie a rămas fără acoperiș deasupra capului! Locuința le-a fost distrusă de flăcări. „Au suferit un atac de panică”... Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub acuzare pentru mortea lui Dani Viscol. Chiar și așa, rămâne la Milano...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x