Antena Căutare

EXCLUSIV! Apa colorata pe post de parfum. Cum sa-ti dai seama daca produsul e original

Apa colorata pe post de parfum original este oferta de sarbatori a comerciantilor ambulanti din toata tara. Oamenii fac bani frumosi din vanzarea de parfumuri contrafacute. Clienti au cu sutele pentru ca pretul este mult sub cel practicat in magazinele de specialitate. Numai ca cine cumpara astfel de parfumuri se alege de multe ori doar cu un ambalaj frumos colorat. Mirosul dispare in mai putin de 30 de minute.

Fiecare negustor de esente tari baga mana in foc pentru marfa lui. Este adusa din strainatate si asta ar trebui sa reprezinte cea mai buna garantie pentru cumparatori. Mai mult, sticlutele cu parfum vin chiar din rafturile propriului magazin, asa ca autenticitatea este garantata. Dupa ce clientul este examinat din cap pana in picioare negocierea continua.

O suta cincizeci de lei pentru un parfum care in mod normal costa aproape trei sute. Pretul este foarte bun si putini sunt cei care rezista unei asemenea oferte. Insa, mirosul lui nu rezista pe piele nici macar zece minute.

Nu doar in Capitala poti gasi astfel de falsuri. In toata tara, prin piete si targuri, comerciantii umbla blindati - la propriu - cu astfel de produse.

Pretul extrem de mic ascunde intotdeauna o calitate foarte proasta. Specialistii spun ca alegerea unui parfum nu tine doar de un simplu test de miros.

"Fiecare furnizor si fiecare brand mare are pe cutie un cod de numere prin care se poate identifica usor provenienta produsului si calitatea acestuia, multe branduri aplica pe produs holograme speciale. De asemenea un alt element este persistenta produsului", spune Madalina Popescu, managerul unui lant international de parfumerii.

Majoritatea parfumurilor contrafacute vin din Turcia. La noi in tara, politia confisca in fiecare an parfumuri de milioane de euro, iar cei care comercializeaza astfel de marfuri risca pana la doi ani de inchisoare.

FOTO: Hepta

Romania voteaza in bezna si nameti!... Premierul Victor Ponta a convocat comandamentul de iarna. Autostrada A1, inchisa din cauza zapezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x