Antena Căutare

EXCLUSIV! De aici a plecat totul!

Fragmente din emisiunea "Marius Tuca Show" din 19 august 2004, in care premierul Adrian Nastase anunta, oficial, ca va candida la "prezidentiale".

Dupa ce, voalat, Nastase anuntase ca va candida la fotoliul de presedinte al Romaniei, el a confirmat, in direct, la "Marius Tuca Show", de pe Antena 1, acest lucru. Practic, acesta este momentul ce avea sa declanseze tragedia de peste opt ani.

DNA l-a acuzat pe Nastase ca a camuflat strangerea de fonduri pentru campania sa electorala prin initierea unui simpozion. Manifestarea "Trofeul calitatii in constructii" a fost organizata de catre Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC), iar taxele de participare incasate (peste 1,6 milioane de euro) au ajuns la patru companii controlate de doi dintre apropiatii familiei Nastase. De aici, banii au plecat, mai departe, spre o firma care a prestat diverse servicii in campania prezidentiala a liderului social-democrat.





COD PORTOCALIU DE CANICULA! Temperaturile vor atinge 38 de grade... Acesta este politistul care i-a salvat viata lui Adrian Nastase!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x