Antena Căutare

EXCLUSIV! Nicolae Popa: "Totul este o inscenare. Voi incerca sa dovedesc asta!"

Nicolae Popa, fostul presedinte Gelsor, isi sustine nevinovatia in dosarul cazul FNI. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Observator si Antena 3, Popa spune ca odata ce va ajunge in tara, va incerca sa dovedeasca faptul ca totul este o inscenare. Magistratii din Jakarta au decis extradarea lui Nicolae Popa, insa aceasta este o procedura greioaie care poate dura mai multe luni.



"Din pacate impresia mea acum este ca justitia indoneziana nu vrea sa ia in seama faptul ca drepturile mele au fost incalcate de la arestarea mea din 2009.

Sunt curios daca ma vor tine arestat, pentru ca asa cum a spus si purtatorul de cuvant al Politiei din Indonezia, nu sunt un infractor aici. Si in concordanta cu toate tratatele internationale, modelul ONU al extradarii, conventia europeana pentru extradari, nu poti tine o persoana arestata mai mult de 40 de zile. Am fost arestat 371 de zile si numarati in continuare




"In mod normal, judecatorii ar trebui sa-mi amane procesul pana la aflarea rezultatelor de la Curtea Constitutionala. Acolo am atacat legea extradarii pentru ca mi se incalca drepturile. Ar fi trebuit sa fie adusa la zi"









news.yahoo.com
Cod Galben de ninsori si viscol in toata tara... VIDEO: Lovit cu masina si batut de agresor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x