Antena Căutare

EXCLUSIV! Parintii bebelusilor salvati din iadul de la Maternitatea Giulesti inca nu au fost despagubiti

S-au salvat din iadul de la Maternitatea Giulesti si traiesc in iadul justitiei legate la ochi. Cinci bebelusi au scapat cu viata atunci si sunt, acum, sanatosi. Tocmai sanatatea ii impiedica sa primeasca despagubiri de la cei vinovati de tragedie. Judecatorii vor dovezi ca ranile de pe trupurile copiilor sunt provocate de incendiul de atunci.

Au trecut de atunci doi ani si jumatate de la tragedia de la Maternitatea Giulesti. Timpul si iscusinta medicilor au sters, in parte, urmele tragediei. O bucurie imensa pentru parintii care si-au salvat copiii, un blestem pentru cei care n-au putut-o face.

Pentru justitie, copiii arsi in incubatoare au devenit spete. Spete pe care de doi ani, instantele le amana cerand si mai multe probe. Astazi, situatia s-a repetat.

Dosarul a fost trimis in judecata in decembrie 2010. De atunci au trecut peste 20 de termene in care s-au administrat probe. Mai sunt necesare cel putin trei pana judecatorii sa dea o decizie.

Viata copiilor morti in incendiu de la Giulesti a devenit acum un mercurial. Un milion de euro pentru fiecare familie care si-a pierdut copilul. Cel putin asta cer parintii. Ramane de vazut ce vor hotari judecatorii. Nimeni nu poate pune un pret pe vietile celor care au murit si nici pe durerile indurate de supravietuitori. Suferinte pe care, paradoxal, parintii trebuie sa lupte ca sa le dovedeasca judecatorilor. Au nevoie fotografii, foi de observatie si expertize medico-legale.

Urmatorul termen va FI la inceputul lunii februarie. Ramane de vazut daca macar atunci, justitia va crede in minuni.

Ion Tiriac si Gabriel Cotabita, printre chiriasii celebri ai RA-APPS... Dinu Patriciu, primele declaratii dupa transplantul de ficat: "Planuiesc sa revin in Romania pentru afaceri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x