Antena Căutare

EXCLUSIV! Poveste cutremuratoare: La doar 27 de ani, isi vinde un rinichi pentru a plati creditele

Un tanar de 27 de ani asteapta de Craciun un client pentru un rinichi. Fara loc de munca si pagubit de patron, nu-si mai poate plati apartamentul luat in rate. A adunat datorii, si acum, cand risca sa fie dat afara din casa, a aflat ca prietena lui e insarcinata. Femeia are o sarcina grea, care necesita tratament. Ramas fara bani, fara solutie, fara speranta, se vinde el. Pe bucati.

Povestea lui Alex este una de-a dreptul cutremuratoare. Si, din pacate, nu este singura de acest gen. Zeci de romani disperati s-au scos la vanzare inainte de sarbatori. Se vand pe bucati.

Alex renunta la un rinichi, coplesit de datoriile de la banca: “Eu am facut credit prin “Prima Casa” cand am luat-o. Ma descurcam! Am facut credit si pentru mobila si am facut mai multe credite, pentru ca puteam”. Acum, nu mai poate.

De o luna, de cand a dat anuntul, tanarul a primit mai multe oferte. Niciuna serioasa, spune el.

Si, de parca toate acestea nu erau de ajuns, un alt suflet se pregateste sa vina pe lume: “Prietena mea are probleme cu sarcina, costa destul de mult tratamentul. A avut o sarcina toxica si au aparut complicatii”. Iar complicatiile nu tin cont de bani.

Copilul vine pe lume in februarie. Cum n-are nimic sa-i ofere, Alex vrea sa-si vanda un rinichi. Pentru el, Craciunul va fi o zi ca oricare alta, sufocata de griji. Si, desi stie ca e ilegal, spera in continuare sa gaseasca un cumparator care sa-i schimbe viata.

UPDATE! Serban Huidu, cronica despagubirilor: cat valoreaza o viata pierduta... Ca pe vremuri: Printre nameti, pensia vine cu caruta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x