Antena Căutare

EXCLUSIV! Romanii, primitori chiar si cand nu trebuie: Cat de usor le este hotilor sa pofteasca in case

Romanul este primitor. Scrie si in manualele de clasa a IV-a. Nu e trecut, insa, in nicio carte ca ospitalitatea la romani se traduce uneori prin naivitate excesiva. Multi dintre noi poftesc in casa pe oricine. Este de ajuns sa spui ca esti de la apa, gaze sau lumina ca usa ti se deschide pe loc.

Batrana din imagine i-a poftit in casa fara ezitar pe reporterii Observator. Nu aveau nicio legitimatie sau uniform, ci doar o camera ascunsa, cu care au surprins naivitatea batranei care chiar a crezut ca au venit sa verifice apometrele.

Nici cand s-au dat drept angajati ai companiei de electricitate nu a fost mai greu sa intre in case. Un pix, un tabel oarecare si un zambet larg sunt singurele ingrediente de care ai nevoie pentru a intra fara probleme in casele romanilor.

Experimentul a mers mai departe, asa ca jurnalistii au testat reactia oamenilor atunci cand apar costumati regulamentar, chiar semanind cu un angajat de la o companie de gaze. O vesta reflectorizanta si o casca de protectie pe care le poti cumpara de la orice magazin de materiale de constructii iti fac intrarea in gospodariile romanilor si mai usoara.

Oricat de surprinzator ar parea, nici macar o singura persoana dintre cele carora reporterii le-au batut la usa si au fost poftiti in casa a cerut macar legitimatia. De imbracamintea speciala a angajatilor de la gaze, apa sau lumina.nici vorba.

Angajatii reali de la companiile de utilitati trebuie sa aiba elemente de identitate vizuala, care sunt echipamentele de protectie si legitimatia vizata pe anul in curs.

Cum de la a primi un strain in casa pana la o tragedie este doar un pas, ganditi-va de doua ori inainte de a merge pe incredere.

Hotii masinii lui Gigi Becali au fost condamnati definitiv la inchisoare... Porcul de Craciun se poate cumpara si in rate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x