Antena Căutare

Excursia la teatru cu colegii s-a terminat la spital pentru o adolescenta de 17 ani, din Baia Mare! A fost lovita pe o trecere de pietoni, la iesirea din scoala

O adolescenta de 17 ani, din Baia Mare, a ajuns cu rani serioase la spital, dupa ce a fost accidentata pe o trecere de pietoni. Tanara, care abia iesise de la ore, plecase la teatru impreuna cu directoarea liceului si cativa colegi. A apucat sa faca doar cativa pasi pe trecere. Un sofer de 22 de ani a vazut-o prea tarziu si a lovit-o in plin

Adolescenta de 17 ani a fost luata pe capota si aruncata la cativa metri distanta. Ea a reusit sa ramana constienta pana la sosirea unui echipaj de salvare. Medicii au urcat-o in ambulanta, i-au acordat primul ajutor si au plecat cu ea catre spital. Colegii tinerei accidentate s-au dus sa se interseze de starea ei. “Pacienta era constienta, stabila hemodinamic, policontizunionata, in momentul acesta e in departamentul de urgenta, in curs de investigatie”, a declarat Linda Serbanescu de la SMURD Maramures.

Lovita in picioare de bara de protectie a masinii, fata acuza dureri puternice la gamba. Medicii i-au gasit, insa, rani serioase si la cap si nu excludeau aparitia altor traumatisme in urma examinarii. “Loviturile, in afara unei fracturi de gamba par sa fie mai degraba minore, dar pana cand nu vor fi gata investigatiile nu se poate spune un diagnostic”, a precizat medicul SMURD.

Masina implicata in accident era inchiriata. Imediat dupa eveniment, in zona a venit si reprezentantul societatii pe numele careia este inmatriculata masina. El le-a spus politistilor ca nu a mai avut probleme cu clientul sau, care apelat in mai multe randuri la serviciile firmei.

Traficul maritim, paralizat de ceata... Romania ar putea participa la misiunea militara a Uniunii Europene in Mali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x