Antena Căutare

Exemplu de vointa! O tanara de 26 de ani aflata in scaun cu rotile a deschis un centru pentru persoanele cu dizabilitati

O tanara de 26 de ani ne arata tuturor ca vointa face mai mult decat orice. Dupa un accident care a tintuit-o intr-un scaun cu rotile, fata a refuzat sa se lase invinsa. Si pentru ca atunci a realizat ce inseamna sa ai nevoie de recuperare in Romania, a decis sa puna chiar ea bazele unui centru special pentru persoanele cu dizabilitati. Datorita ei si a unor oameni inimosi, acum pacientii se pot trata cu bani putini si in conditii foarte bune.

De 4 ani, Ilinca traieste intr-un scaun cu rotile. In urma unui accident a suferit o fractura cervicala si a aflat ca nu va mai putea merge. Primele luni de terapie au daramat-o, dar cu timpul, zambetul i-a revenit pe buze. Asta pentru ca s-a saturat sa astepte ajutorul statului si a decis sa isi ia viata in propriile maini.

La un an dupa accident, familia ei a suferit un alt soc. Tatal Ilincai a murit in urma unui infarct. Dar nici a doua lovitura nu a doborat-o.

Centrul de recuperare a devenit acum viata ei. Cu ajutorul familiei si al unei asociatii a investit aproape 40.000 de euro. Aici lucreaza 5 terapeuti si medici specializati in kinetoterapie, electroterapie, laserterapie, magnetoterapie si masaj. Dar Ilinca nu vrea sa se opreasca aici.

Pacientii au inceput sa apara rand pe rand, iar fiecare dintre ei face progrese mari. Costurile sunt mult mai mici decat in orice alt centru. De exemplu, o sedinta de kinetoterapie costa 20 de lei. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile este insa nevoie si de multa ambitie si mult exercitiu.

Atentie! Tone de fructe din Turcia, confiscate deoarece contineau pesticide... Biroul online de obiecte pierdute si gasite a fost lansat si in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x