Antena Căutare

Expertiza a confirmat! Cel putin trei dintre tablourile celebre furate din Olanda au fost arse

Muzeul National de Istorie anunta ca cel putin trei tablouri celebre au fost arse in soba Olgai Dogaru, mama unuia dintre suspecti. Asa arata expertiza realizata pe cenusa prelevata din casa unuia dintre hotii tablourilor din Olanda.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat insa cu celelalte patru tablouri, nici macar anchetatorii. Acestia au deschis o alta ancheta privind distrugerea de opere de arta in care incearca sa stabileasca daca toate 7 tablourile au fost arse.

Expertiza specialistilor de la muzeu arata ca cel putin trei panze au fost aruncate in foc. Concluzia a venit dupa ce angajatii laboratorului au analizat cenusa prin microscopie optica si electronica si raze X.

Pe de alta parte, dupa ce a recunoscut ca a ars tablourile, mama lui Radu Dogaru, unul dintre cei care au sustrat operele de arta, a revenit asupra declaratiei si sustine ca le-a predat unui necunoscut.

Rezultatele expertizei insa par clare. Ramane de vazut daca procurorii vor reusi sa gaseasca celelalte patru tablouri.

Juramantul lui Hipocrate, inainte de toate! Un medic din Mangalia alungeste picioarele chirurgical, GRATIS!... Accident cu cel putin 12 raniti, in Gorj! O camioneta cu muncitori s-a rasturnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x