Antena Căutare

Detalii halucinante ies la iveală la mai bine de patru ani de zile de la prăbușirea aeronavei în care au murit Aura Ion și Adrian Iovan! Cum ar fi putut fi evitată tragedia

Expertiza în cazul accidentului aviatic din Apuseni a fost finalizată la mai bine de patru ani de la tragedia în care şi-au pierdut viaţa Adrian Iovan şi Aura Ion. Astazi a fost depusă în dosarul instrumentat la Parchetul General şi are aproape 1300 de pagini.

Expertiza în cazul accidentului aviatic din Apuseni a fost finalizată la mai bine de patru ani de la tragedia în care şi-au pierdut viaţa Adrian Iovan şi Aura Ion. Astazi a fost depusă în dosarul instrumentat la Parchetul General şi are aproape 1300 de pagini. Expertul care a lucrat nu mai puţin de doi ani de zile la acest raport a analizat componentele avionului, declaraţiile martorilor şi modul în care a fost pilotată aeronava. Raportul este acum pe masa procurorilor.

Un singur lucru este clar la mai bine de patru ani de la accidentul aviatic. Tragedia putea fi evitată. Expertul care a realizat raportul a venit astăzi la PG pentru a depune cele 1300 de pagini de documente. Nu doar o eroare umană ar fi dus la aterizarea de urgență, ci și cauzele tehnice. este tot ce se poate spune la acest moment. Timp de doi ani au fost analizate componentele aeronavei, traseul de zbor și toate operațiunile care au avut loc înainte de decolare. Acum raportul va fi analizat de procurori, care vor decide dacă trimit sau nu dosarul în judecată. Așa cum spune expertul virgil clapon, expertiză ar trebui să fie regina probelor într un astfel de dosar. Prin avocați, toate părțile implicate în dosar vor avea acces la acest raport și îl vor putea contesta.

În ianuarie 2014, elicopterul în care se aflau Adrian Iovan, Aura Ion, dar și alte cadre medicale s-a prăbușit într-o pădure din Munți Apuseni. Aeronava ar fi trebuit să ajungă la Oradea, pentru ca medicii să poată preleva un organ de la un donator.

O nouă criză în sistemul de sănătate! Solicitarea de ultimă oră făcută de medicii din Capitală către Primărie... Mii de persoane sunt în pericol în fiecare zi! Locul din București unde se poate petrece o NENOROCIRE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x