Explozie în Arad! Un tramvai a sărit în aer! IMAGINI de la fața LOCULUI

Miercuri, în jurul orei 11:30, o explozie a avut loc la Depoul de tramvaie de la UTA, aceasta fiind urmată de un incendiu.

Miercuri, în jurul orei 11:30, o explozie a avut loc la Depoul de tramvaie de la UTA, aceasta fiind urmată de un incendiu.

Chiar în aceste momente se intervine pentru stingerea unui incendiu la Depoul de tramvaie din zona UTA, unde un tramvai tip GT8 cu două cabine a explodat. Depoul este plin de fum, fiind în aceste momente debranșat de la rețeaua electrică, pentru a se evita și alte incidente.

Tramvaiul care a explodat este un tramvai GT8 cu două cabine, înmatriculat cu numărul 1751. Acesta provine din orașul Essen (Germania) și, conform primelor informații, este unul dintre cele care circulă pe linia 3, informație neconfirmată încă de Compania de Transport Public Arad. Vom

UPDATE. Incendiul a fost stins. Circulația tramvaielor în municipiu nu a fost afectată, alimentarea cu electricitate fiind oprită doar în interiorul Depoului UTA.

SURSĂ: ARADON.RO

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri