Antena Căutare

Explozie în Arad! Un tramvai a sărit în aer! IMAGINI de la fața LOCULUI

Miercuri, în jurul orei 11:30, o explozie a avut loc la Depoul de tramvaie de la UTA, aceasta fiind urmată de un incendiu.

Miercuri, în jurul orei 11:30, o explozie a avut loc la Depoul de tramvaie de la UTA, aceasta fiind urmată de un incendiu.

Chiar în aceste momente se intervine pentru stingerea unui incendiu la Depoul de tramvaie din zona UTA, unde un tramvai tip GT8 cu două cabine a explodat. Depoul este plin de fum, fiind în aceste momente debranșat de la rețeaua electrică, pentru a se evita și alte incidente.

Tramvaiul care a explodat este un tramvai GT8 cu două cabine, înmatriculat cu numărul 1751. Acesta provine din orașul Essen (Germania) și, conform primelor informații, este unul dintre cele care circulă pe linia 3, informație neconfirmată încă de Compania de Transport Public Arad. Vom

UPDATE. Incendiul a fost stins. Circulația tramvaielor în municipiu nu a fost afectată, alimentarea cu electricitate fiind oprită doar în interiorul Depoului UTA.

SURSĂ: ARADON.RO

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO. Care au fost JUDEȚELE FRUNTAȘE la bacalaureat! 97 de absolvenţi au obţinut media 10... REZULTATE BAC 2017. Pop: "Sunt mai puţin de zece licee cu promovare zero la examen"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x