Antena Căutare

Ultimă oră! Explozie într-un bloc de garsoniere! Au fost afectate 11 locuințe

O explozie a avut loc, marți dimineață, într-un bloc de garsoniere din Constanța. Un bărbat de aproximativ 58 de ani a fost rănit grav, iar deflagrația a afectat 11 locuinţe.

O explozie a avut loc, marți dimineață, într-un bloc de garsoniere din Constanța. Un bărbat de aproximativ 58 de ani a fost rănit grav, iar deflagrația a afectat 11 locuinţe.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţa la o explozie produsă într-un bloc de garsoniere situat pe Aleea Egretei din municipiul Constanţa.

La locul exploziei s-au deplasat zece pompieri cu două autospeciale de la Detaşamentul Palas şi un echipaj medical de terapie intensivă mobilă SMURD-C.

În urma exploziei în blocul de garsoniere, un bărbat de aproximativ 58 de ani a fost rănit, el suferind arsuri de gradul 1 şi 2 pe mâini şi picioare. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Deflagraţia s-a produs în urma unor acumulări de gaze de la butelia de la aragaz, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea, potrivit News.ro.

În urma exploziei, 11 locuinţe din blocul de garsoniere au fost afectate, acestea având geamurile sparte şi uşile distruse.

O familie întreagă îngenuncheată de durere! Bebelușul tratat pentru laringită și care a ajuns la București în moarte cer... Lucrarea de control, care scandalizează România. Cum a corectat învățătorul testul unui elev: „Eu ce să-i spun, domnule ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x