Antena Căutare

Explozie la Galați, într-o fostă benzinărie. Patru mașini au fost aruncate în aer

Au fost momente de panică la Galați, unde o benzinărie a explodat, în urmă cu puțin timp. Nicio persoană nu a fost rănită, dar suflul exploziei a cauzat pagube materiale, patru mașini fiind avariate serios.

Explozie la Galați, într-o fostă benzinărie. Patru mașini au fost aruncate în aer Galerie
Explozie la Galați, într-o fostă benzinărie. Patru mașini au fost aruncate în aer

Conform Antena 3, patru mașini care se aflau în apropiere de benzinăria ce fusese închisă în urmă cu câțiva ani au fost aruncate în aer. Totul s-a produs din cauza faptului că unul dintre rezervoarele fostei beniznării nu a fost curăţat cum trebuie şi înăuntru s-au acumulat gaze.

Plafonul acelui rezervor a sărit în aer, aruncând bucăţi de moloz şi pietre. O maşină care se afla în trafic a fost avariată. Şoferul a scăpat ca prin minune. I-a fost spart parbrizul. Omul este în stare de panică, a primit primul ajutor de la SMURD. Suflul exploziei a fost foarte mare.

"În momentul de față, incendiul este lichidat. Este vorba despre un PECO dezafectat, batalele de combustibil au rămas în subteran. A existat combustibil în aceste recipiente. Nu sunt victime. Pe partea în care s-a produs explozia este un hotel, s-au spart geamurile. Traficul este blocat ", a declarat Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Vremea 10 decembrie 2019. Temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă, dar nu scăpăm de precipitații ... Armata României, lecție de bunătate! Proiectul „Izolați în România” a dus „Daruri, zâmbet și culoare pentru Apuseni”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x