Antena Căutare

Explozie teribilă la un bloc din Galați! 100 de oameni au fost evacuați din apartamente

Explozie puternică, urmată de incendiu, într-un apartament din Galaţi. Proprietarul a ajuns la spital, cu arsuri grave, şi peste 100 de oameni au fost evacuaţi din locuinţe, numai în hainele de casă, la temperaturi cu minus. Câţiva s-au intoxicat cu fum ori s-au speriat foarte tare şi au făcut atacuri de panică.

Primele concluzii ale anchetei arată că deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze. Alarma s-a dat puţin după lăsarea întunericului, când o bubuitură puternică s-a auzit într-un bloc de garsoniere dintr-un cartier de la marginea oraşului.

Explozia s-a produs la etajul 3. Imediat, garsoniera a luat foc. Proprietarul a fost grav rănit. Îngroziţi, locatarii s-au grăbit să iasă din bloc. Nu au mai apucat să se îmbrace, aşa că au ajuns în stradă doar în halate şi papuci.

Alţii au rămas însă blocaţi în locuinţe. Ca să îi salveze, pompierii au fost nevoiţi să spargă uşile. Patru oameni s-au intoxicat cu fum şi au suferit atacuri de panică. Au primit îngrijiri la faţa locului. Proprietarul apartamentului unde s-a produs deflagraţia a fost transportat la spital

Ca să stingă focul, pompierii au folosit şi o scară pentru intervenţii la înălţime. Oamenii nu s-au putut întoarce însă în locuinţe pentru că erau pline de apă, nu aveau curent electric şi nici căldură. Au înnoptat la rude, dar şi în locuinţe sociale ale primăriei.

Anchetatorii au stabilit că explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze.

România anului 2020: Un bărbat care a sunat la 112 să anunţe că vecina lui este bătută și agresată, a sfârşit prin a înc... -38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x