Antena Căutare

Explozie la un liceu din Ploiesti: Cinci elevi au fost raniti

O soba de teracota a explodat, marti dimineata, intr-un liceu din Ploiesti. Cinci elevi au fost raniti usor in urma incidentului, acestia fiind transportati la spital. Din primele informatii reiese ca deflagratia s-a produs in urma unei acumulari de gaze, dupa ce cativa elevi s-au jucat la soba.



Explozia s-a produs dupa ce mai multi copii s-au jucat la o soba, pe care au aprins-o si stins-o de cateva ori. S-a format o acumulare de gaze, care ulterior a dus la producerea exploziei. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

In urma incidentului, cinci elevi au fost raniti usor, suferind mai multe zgarieturi la nivelul membrelor inferioare. Acestia au fost transportati de echipajele SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Pediatrie din Ploiesti. Potrivit medicilor, starea micutilor este una stabila.

Articolul continuă după reclamă

In momentul exploziei, elevii erau singuri in clasa, asteptand profesorul pentru a incepe ora de curs. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti si reprezentanti ai ISU, precum si reprezentanti ai Distrigaz, pentru a stabili cauza deflagratiei.



Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Copil roman vandut in rate unei familii din Franta... Militarii pensionati, "degradati" financiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x