Căutare Live

Explozie la Uzina de Armament din Băbeni, județul Vâlcea. Un tânăr de 22 de ani a murit

Un muncitor a murit în urma unei explozii la Uzina de Armament din Băbeni, în judeţul Vâlcea. Tânărul de 22 de ani a fost surprins de deflagraţia unui proiectil.

Un muncitor a murit în urma unei explozii la Uzina de Armament din Băbeni, în judeţul Vâlcea. Tânărul de 22 de ani a fost surprins de deflagraţia unui proiectil.

Deflagraţia ar fi avut loc în jurul orei 14.30 la Uzina Mecanică din Băbeni, o uzină care se ocupă cu demilitarizarea armamanetului. Tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi manevrat proiectilul în momentul în care elementul de submuniţie a explodat. A fost rănit grav, iar colegii săi au sunat Imediatla 112.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD. Mama tânărului care ar fi şi ea angajat al Uzinei a suferit un atac de panică la aflarea veştii şi a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

Salvatorii au încercat să îl resusciteze timp de aproape o oră, fără rezultat însă. Pentru transportarea lui la spital a fost chemat un elicopter SMURD care a decolat fără pacient după declararea decesului.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, aşa că nu a mai fost nevoie şi de intervenţia pompierilor. Pentru că vorbim despre un accident de muncă, inspectorii ITM au sosit la faţa locului.

Evaluare Națională 2019. Un scandal de proporții poate izbucni înainte de marele examen!... Rezultate devastatoare la maternitatea Giulești! Patru angajați sunt purtători ai stafilococului auriu...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri