Explozie la Uzina de Armament din Băbeni, județul Vâlcea. Un tânăr de 22 de ani a murit

 

Un muncitor a murit în urma unei explozii la Uzina de Armament din Băbeni, în judeţul Vâlcea. Tânărul de 22 de ani a fost surprins de deflagraţia unui proiectil.

Deflagraţia ar fi avut loc în jurul orei 14.30 la Uzina Mecanică din Băbeni, o uzină care se ocupă cu demilitarizarea armamanetului. Tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi manevrat proiectilul în momentul în care elementul de submuniţie a explodat. A fost rănit grav, iar colegii săi au sunat Imediatla 112.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD. Mama tânărului care ar fi şi ea angajat al Uzinei a suferit un atac de panică la aflarea veştii şi a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

Salvatorii au încercat să îl resusciteze timp de aproape o oră, fără rezultat însă. Pentru transportarea lui la spital a fost chemat un elicopter SMURD care a decolat fără pacient după declararea decesului.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, aşa că nu a mai fost nevoie şi de intervenţia pompierilor. Pentru că vorbim despre un accident de muncă, inspectorii ITM au sosit la faţa locului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI