Antena Căutare

Explozie puternica intr-un bloc din Bistrita. Un ranit grav si cinci apartamente distruse

O explozie puternica i-a zguduit pe locatarii unui bloc din Bistrita. Deflagratia s-a produs intr-unul din apartamente, la putin timp dupa ce muncitorii de la compania de gaze terminasera de verificat contoarele.

Cinci familii au ramas, in prag de sarbatori, cu locuintele distruse, iar o batrana de 66 de ani a ajuns la spital cu rani grave. Ea a fost scoasa pe targa dintre daramaturi. Era constienta, dar suflul exploziei i-a provocat rani grave.

In acelasi timp, politistii, pompierii, dar si angajatii companiei de gaze au incercat sa refaca firul evenimentului. Deflagratia s-a produs imediat dupa ce cativa muncitori au terminat de verificat contoarele din bloc. Fusesera chemati de locatari.

Deflagratia a zguduit intregul imobil, asa ca pompierii s-au grabit sa evacueze toti locatarii.

In urma exploziei au fost afectate cinci apartamenet si doua masini situate in parcarea din spatele imobilului. De asemenea, o parte din acoperisul de deasupra scarii a fost proiectat.

Politistii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si cine poate fi tras la raspundere pentru producerea exploziei.

Bautura la negru, pentru sarbatori, se vinde sub nasul autoritatilor in pietele din Romania... Curtea de Arges: Aproape 5.000 de oameni au indurat frigul pentru a ajunge la moastele Sfintei Filofteia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x