Antena Căutare

Explozie puternica intr-un bloc din Braila. O persoana a fost ranita

Clipe de cosmar pentru locatarii unui bloc din Braila. O explozie puternica le-a zguduit aseara locuintele. Apartamentul unui vecin a sarit in aer, din cauza unei acumulari de gaze. Din fericire doar proprietarul a ajuns la spital cu arsuri pe fata si pe spate, dar oamenii se tem ca accidentul s-ar putea repeta atunci cand omul va fi externat. Nu e prima data cand acesta le pune vietile in pericol.

Apartamentul barbatului s-a transformat intr-o bomba la putin timp dupa lasarea intunericului. Dupa niste acumulari de gaze din cate se pare, a avut loc o explozie. Care a zguduit intregul cutremur. Locatarii au crezut ca vor muri, dar au avut noroc. Au scapat doar cu spaima.

In urma evenimentului, proprietarul a suferit rani usoare, fiind transportat la unitatea de primiri urgente Braila. Ambulanta sosita la fata locului a identificat un ranit, care prezenta arsuri de gradul doi pe maini si pe fata. Vecinii sai se gandesc cu groaza la momentul in care omul respectiv se va intoarce acasa.

O soba defecta a provocat un incendiu violent in nordul Capitalei. Patru case au fost facute scrum... Opt oameni au ajuns la spital din cauza unui accident rutier petrecut in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x