Antena Căutare

Explozie puternică într-un bloc din Baia Mare. 40 de oameni au fost evacuați din case, de urgență: „Mă clătinam, nu-mi dădeam seama ce se întâmpla”

O explozie puternică a zguduit, azi dimineaţă, un bloc din Baia Mare. Deflagraţia s-a produs într-un apartament de la etajul al doilea şi a spulberat uşi şi ferestre. Ce a provocat dezastrul?

Explozia a avut loc în jurul orei 10 dimineaţa, la etajul al doilea al unui bloc de la marginea oraşului Baia Mare. Suful deflagraţiei a spulberat uşi şi ferestere şi a aruncat cioburi în stradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozia a avariat patru garsoniere. Pompierii au evacuat 38 de locatari. Unul dintre ei a făcut un atac de panică. Din primele cercetări, cauza exploziei ar fi un aragaz montat incorect.

Autorităţile stabilesc, în prezent, dacă explozia a afectat ţevile de gaz din bloc. De asemenea, o echipă a Inspectoratului de Stat în Construcţii încearcă să evalueze dacă strucutra blocului a fost afectată.

Șobolan, filmat plimbându-se printr-o cofetărie, la doar câțiva pași de mesele la care mâncau oamenii... „Am fost prost și lacom”! După aproape șase ani de tortură zilnică într-un penitenciar chinezesc, profesorul Marius Balo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x