Antena Căutare

Explozie URIAȘĂ în Capitală. 16 mașini pulverizate, un restaurant ras. Pompierii se află la fața locului!

Un fast food aflat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Şincai a luat foc în urma deflagraţiei. Cel puţin 16 autoturisme aflate în parcarea din apropierie au fost avariate de suflul exploziei.

O explozie puternică urmată de un incendiu a avut loc joi dimineaţă la un restaurant situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheoghe Şincai, din cartierul Tineretului din Capitală.

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, suprafaţa afectată este de aproximativ 100 de metri pătraţi şi cel puţin 16 maşini au fost avariate.

Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde a fost ardere generalizată.

Nu sunt persoane rănite, apartamentele de la etajele superioare nefiind locuite, întrucât sunt inchiriate unei firme.

Deocamdată se fac verificări in interior dacă există fisuri ale elementelor de construcţie din care să rezulte decă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului.

La această oră incendiul a fost stins, iar traficul pe Bulevardul Gheorghe Şincai este restricţionat pe ambele sensuri între Timpuri Noi şi Tineretului.

Breaking news. Descoperire macabră. Un bărbat a fost găsit carbonizat după incendiu!... Rezultate loto 6 din 49 din 15 februarie. Numerele extrase și câștigatoare sunt…...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x